20110805

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είδατε την δίκη του Μουμπάρακ; Αυτό περιμένει τον κύριο Παπανδρέου και τ’ αδέλφια του.

Άμεση η αντίδραση του Πάνου Καμμένου μετά το φιάσκο για τα υποβρύχια. Μετά την βόμβα που εξαπέλυσε το πρωί στο Άλτερ, παραλληλίζοντας τον σοσιαλιστή Μουμπάρακ με την οικογένεια Παπανδρέου, συνέχισε στο ραδιόφωνο του Real.
Ήμουν ο πρώτος που έφερα στην επιφάνεια το σκάνδαλο από το 1998. Αυτό που έγινε σήμερα στην βουλή, μετά από 13 χρόνια που χρειάστηκαν για να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες μου, ήταν μία κωμωδία, την ίδια στιγμή που κάθε Ελληνική οικογένεια ζει μία τραγωδία στην καθημερινότητα της...Μου απαγόρευσαν να μιλήσω για το μεσοπρόθεσμο φοβούμενοι τις αποκαλύψεις μου για τα CDS.•Δεν είμαι σε θέση πλέον να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους που με έστειλαν στη βουλή. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να προστατεύσει πλέον την τήρηση του Συντάγματος… Το Σύνταγμα καταργήθηκε από μία νέα Γερμανική κατοχή.

ΣΧΟΛΙΑ:


Χριστιάνα είπε

Έτυχε και σε άκουσα στο αυτοκίνητο Πάνο Καμμένε.
Δεν πρόσεξα ποιοι ήταν οι δημοσιογράφοι, αλλά μάλλον λόγω απειρίας σε έκλεισαν για διαφημίσεις.
Δεν έπιασαν τι είπες.
Εγώ αν και κουδούνι από τη ζέστη, το κατάλαβα.
Γιατί ΔΕΝ το κάνεις;
Γιατί δεν το κάνετε πολλοί μαζί;
Γιατί δεν ταρακουνάτε το σύστημα;
Την ώρα που έσβηνα το αυτοκίνητο, έλεγες πως η κατάσταση θα είναι πολύ επικίνδυνη για τη δημοκρατία αν συνεχιστεί.
Και κάθεσαι;
Κάθεσαι σε ένα κοινοβούλιο που δεν σου επιτρέπεται να μιλήσεις;
Κάθεσαι πού ρε Πάνο Καμμένε που κάτι προσπαθείς να πεις αλλά δεν με πείθεις;
ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ;;
Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι θα σαι πιο χρήσιμος στην απέξω;;;
Παραιτήσου, βρες κι άλλους μαζί σου, και πάρτε τους το σκαλπ από έξω.
Μη μιλάς άλλο.
ΚΑΝΤΟ.

Απάντηση

Admin :Εγω συμπληρωνω εξοργησμενος με ολα αυτα που ακουω….αυτη ηταν η αντισταση που θα καναμε σαν Ελληνες Πανο? Αυτο κανει ενας Ελληνας στα δισκολα? τρεχει και παει να κρυφτει που? το αντεχεις? αν εισαι Ελληνας δεν θα φυγεις θα δωσεις τη ζωη σου τη ζωη τον παιδιων σου γιατο το εθνος που λεγεται Ελλαδα.Μονο αυτο εχουμε ενα ονομα και μια αξιοπρεπεια τιποτα αλλο δε μενει σε αυτο τον κοσμο.Τι θα κανεις λοιπον Ελληνα? θα σταθεις σαν Ελληνας η θα πεσεις? Ποτε γαμω το φελεκι μου θα αποδιξουμε σε αυτον τον πλανητη οτι η Ελλαδα αξιζε? ποτε θα αποδυξουμε οτι αξιζει να λεγομαστε Ελληνες? Ποτε θα καταλαβουμε την αρετη της Σπαρτης οι Ελληνες ΕΠΡΑΞΑΝ δεν εγραψαν.Και στη τελικη τωρα καταλαβες Πανο οτι το κοινοβουλιο ειναι τσιρκο? Αν νιωθεις αναξιος να λεγεσαι Ελλην τοτε ναι να φυγεις διαφορετικα δωσε μαχη.Οι Ελληνες γεννηθηκαν για να πολεμουν οχι για να προσκυνουν ουτε να τρεχουν.Η ζωη ειναι μια και ειναι μονοδρομος.Αυτο οι Ελληνες δεν το φοβιθηκαν ποτε!!!