20120615

ΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ GOEBBELS.........

Πάγια τακτική των υποψηφίων στις ελληνικές εκλογές, ήταν, οι υποψήφιοι περισσότερο να κρίνουν το πρόγραμμα των αντιπάλων, παρά να εκθέτουν και να αναλύουν το δικό τους πρόγραμμα. Αυτό όμως που συμβαίνει σε τούτες τις εκλογές, δεν έχει προηγούμενο! Εδώ και βδομάδες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μια λυσσαλέα επίθεση όλων των κομμάτων (πλην του Π. Καμένου, αν δεν έχω χάσει κάποιο επεισόδιο), εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει κορυφωθεί την τελευταία βδομάδα. Όσοι από τους πολιτευτές του μετώπου δεν περιφέρονται από παράθυρο σε παράθυρο, ψάχνουν απεγνωσμένα στο...διαδίκτυο να βρούν ένα στοιχείο, μια ανάρτηση, οσοδήποτε παλιά, μια δήλωση τέλος πάντων, οτιδήποτε θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν δυσφήμιση ή θα δημιουργούσε αρνητικούς συνειρμούς!
Έχουν επιστρατευτεί για τον «κοινό σκοπό», πρωην υπουργοί, πρωθυπουργοί και τραπεζίτες, ευρωπαίοι ηγέτες, ου μην αλλά και ονόματα πέραν του Ατλαντικού!!! Ο στόχος προφανής: Να συκοφαντήσουμε. Αλήθεια ή ψέμματα δεν έχει σημασία. Μέχρι την Κυριακή! Τα χονδροειδή, μπορούμε από Δευτέρα να τα ανακαλέσουμε. (Αλλά και νωρίτερα να χρειαστεί να ανακαλέσουμε, κάποια σκιά, δε μπορεί, θα μείνει…)
Από αυτούς τους μιμητές του Goebbels, μαθαίνω ότι … ακόμα και ο Κουλούρης(!!!) προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ! Άριστη μεταγραφή!
Ποιοι είναι αυτοί που πολεμούν το ΣΥΡΙΖΑ με τόσο πάθος;
Είναι εκείνοι που κυριολεκτικά κατέστρεψαν μια χώρα και δείχνουν να μην το έχουν αντιληφθεί, εκείνοι που κατάντησαν ένα ολόκληρο λαό επαίτη, που κατηγορούν ακόμα και όσους από απελπισία καθημερινά αυτοκτονούν. Είναι εκείνοι που κατάφεραν να φέρουν τους νοσταλγούς ενός αιματοβαμμένου παρελθόντος στη βουλή, και μάλιστα με τέτοιο ποσοστό! Εκείνοι οι «έμπειροι» και «ικανοί» που μας παραμυθιάζουν πως θα πάνε χωρίς ντροπή να πουν στην τρόικα: «μας συγχωρείτε, δεν καταλάβαμε τι υπογράφαμε, ας τα ξαναδούμε».Όλως παραδόξως, είναι το ΚΚΕ, που ενώ οραματίζεται μια χώρα μακριά από Ε.Ε. και Ευρωζώνη, κάτι σαν την Αλβανία πριν από 30 χρόνια, σιγοντάρει την τρομοκρατική επιχειρηματολογία των αστικών κομμάτων, ότι τάχα επίκειται έξοδος απ την Ευρωζώνη και χρεοκοπία, αν ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι, μεταξύ άλλων και η ΔΗΜΑΡ, η οποία ευθυγραμμισμένη με τη λογική των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και άρα της Τρόικα, ισχυρίζεται πως δεν πρέπει να καταργηθεί και αντικατασταθεί το μνημόνιο αλλά να «απαγκιστρωθεί» η χώρα απ αυτό. Παρουσιάζεται πρόθυμη να συμπράξει με αυτούς τους «έμπειρους» και «ικανούς» που έριξαν τη χώρα στο λάκο με τα φίδια, για να την βγάλουν, λέει, μαζί και να τη σώσουν (για πολλοστή φορά!).
Η άδολη απλή …λογική λέει πως και μόνη της αυτή η πολεμική, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε καλό δρόμο!
Αλήθεια, τι είναι αυτό που κάνει τους Ευρωπαίους, τους Γερμανούς ιδιαίτερα, να τρέμουν στην ιδέα της κατάργησης του μνημονίου; Πως εμφανίζονται πρόθυμοι να «βελτιώσουν» το μνημόνιο αλλά αρνούνται πεισματικά να το αντικαταστήσουν; Μήπως υπάρχουν εκεί μέσα όροι, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτοί και πέρασαν χωρίς να έχουν καν διαβαστεί; Τι τρομάζει τόσο τον Schäuble στη σκέψη της καταγγελίας του μνημονίου, αφού η χώρα, έχοντας ανάγκη τη χρηματοδότηση, θα μπορούσε πανεύκολα να πιεστεί ώστε να το επικαιροποιήσει; Η απορία μου είναι ειλικρινής!
Έχω την πεποίθηση, ότι οι «συμβουλές» και προειδοποιήσεις των εκτός Ελλάδος αξιωματούχων, δεν γίνονται για το καλό μας. Δεν θα ξενυχτήσουν την Κυριακή οι Γερμανοί ηγέτες, αναβάλλοντας τις πτήσεις τους γιατί μας αγαπάνε τόσο πολύ. Αυτό που έχουν στο νου τους, δεν είναι ότι θίγεται η χώρα μας με την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς νοιάζονται για τα δικά τους συμφέροντα. Τα συμφέροντά τους όμως, ταυτίζονται άραγε, με το συμφέρον της χώρας μας; Ιδού το μέγα ερώτημα…Καλή ψήφο λοιπόν!